you tahu taa . . .

  • you tahu taa . . . masa i tgok you kt sekolah tuu , muka you mcm budakbudak . comel giler  .
  • you tahu taa . . . everyday i intai you kat kantin bila time rehat . haha . suke tgok you mkn .
  • you tahu taa . . . i rasa mcm nk letak jea muke i  nih kat bawah meja msa yg mbe i bocorkan rahsia kt  you yg ckp i minat kat you . haha .
  • you tahu taa . . . i terkejut gila bila dpt tahu yang you nk ajak i keluar , perhhh xsenang duduk dbuatnya
  • you tahu taa . . . pertama kali kite meet tuu . i segan giler owwhh . biasa laa i nih kan permalu . hee .
  • you tahu taa . . .malam u text i yang u ckp " i syg giler kat you n i cintakan you " merah padam muka i . 
  • you tahu taa . . . i bertuah sangat bila you hadir dalam hidup i dan menhiasi hidup i .
  • you tahu taa . . . i suke gila bila you hadiahkan jam tangan masa birthday party i tuu . waa lawa sngt   .
  • you tahu taa . . . i terpegun giler tengok muka you masa you makan aiskrim yg i belanje tuu . comellll !
  • you tahu taa . . . masa you bawa i jumpe parent you tuu . bergigil satu badan i . haha . takut tahu .
  • you tahu taa . . . masa kita berbuka puasa samasama tuu , you laa org yang paling malu masa tuu sebab you taa puasa kn kn . haha
  • you tahu taa . . . sedap giler you masak rendang tuu even you ckp you frst time masak but mmg sedap 
  • you tahu taa . . . pejam cilik , pejam cilik , daa setahun hubungan yang kita bina .
  • you tahu taa . . . you da jarang msg i , cll i , i rindu sangat dekat you .
  • you tahu taa . . . you daa makin menjauh dengan i dan i rasa terlalu sedeh bila you jd mcm tuu .
  • you tahu taa . . . i dpt rasa yg you akan tngglkan i buat selamalamanyea . i takot sangat masa tuu .
  • you tahu taa . . . betapa sedehnyea hati i bila ur parent call i bgtahu yang u da xada kat dunia nih .
  • you tahu taa . . . meleleh air mate nih bila i menatap jenazah you , rasa mcm nk pengsan tp i tbhkan diri 
  • you tahu taa . . . i genggam tangan u seerat eratnya sebelum jenazah you dibawa ke tanah prkuburan
  • you tahu taa . . . separuh pengsan i bila melihat jenazah you dikebumikan , i masih xdpt menerimanya yg you daa pergi dlm hidup i . .
  • you tahu taa . . . setengah jam i duduk kat tepi kubur you . penat parent i pujuk suruh i balik tp i xnk balik . nak teman you . i nk sllu berada disamping you . 
  • you tahu taa . . . masa otw nk balik kerumah . wajah you jea yg i ingat , ! i rindu you .
  • you tahu taa . . . selepas you xada . hidup i teros jadi huru hara . i xselera nk mkn , hmm .
  • you tahu taa . . . bila ur parent dtg jumpe i dan serahkan sepucuk surat . . parent you ckp surat nih you yg buat sebelum you tgglkn kami semua . . i bukak then baca . .


 sayangkuh .

you . maafkan i kalau i da banyak sakitkan hati you , i xberniat langsung nk sakitkan hati you . i xberniat langsung nk jaohkan diri i dari you . mmg i saja xnk cll you , xnk msg you , i nak you marah kat i , i nak you putuskan hubungan kita . tp i silap . you xbuat apa apa pun . you tetap sabar , i salah mengganggap diri you selama ini . bukan saja saja i nk putus dr you . tp i ada rahsia yg agk sukar mungkin you terima . i takot you xsnggop bila dpt tahu rahsia ini . hmm . you . soryy sgtsgt kalau selama ini i xteros terang jea tentang rahsia nih pada you .you sebenarnya i menghidap barah , i takot sgt nk bgtahu you . i pendam jea , i xnk you sedih bila you dpt tahu . i gembira bila you hadir dlm hidup ini . i rasa dunia i sentiasa happy bila berada dgn you . you selalu buat senyum i terukir diwajah i . you . .  kalau i ditakdirkan i untuk pergi kat dunia nih , i xnk u sedeh keyh . i xnak you nangis . you jgn nangis . i nak you kuat , kuat sekuatkuat nya, n you ingat pesan i " I SENTIASA MENCINTAI YOU , I SENTIASA MERINDUI DIRI YOU " menangis i tulis surat nih , perit sgt . tp yg penting . i sentiasa mencintai dirimu bie . simpan surat nih smpai bilabila yea bie . 

iloveyou bie . 
  • you tahu taa . . . i teros bangkit meneruskan kehidupan selepas baca surat you
  • you tahu taa . . . i masih merindui diri you ., gelak tawa you . tangisan you . 
  • you tahu taa . . . sampai sekarang i simpan jam yang you hadiahkan untuk i tuu . 
  • you tahu taa . . . i sentiasa dekat dengan you even you da xada disamping i . 
  • you tahu taa . . . you akan sentiasa berada dlm hati i walau macam mana keadaan sekali pun .
  • you tahu taa . . . i sangat sangat rindukan you . . . terlalu rindukan you . . .
  • you tahu taa . . . everyday i doakan you supaya roh you dicucuri rahmat . . amin . . .

you akan tetap ada dalam hati i , , iloveyou . . . . . . .

p/s : kisah nyata dari seorang makhluk tuhan . .

No comments:

Post a Comment