bad dreams .

 isnin 22/11/2010 ,


perhh , hari nih macam sume xkene dalam hidup i . kejap mood oke . pastu xoke , then oke blek , n teros mood xoke2 . hmm kenape dowhh , ? mungkin i byk berfikir kot hari nih . hmm . entahlaa . hati rase xtenang jea , sume xkena , buat ini xkena , buat itu xkena , hmm . grr . rase mcm nk menjerit sekuat kuat nyea . bukak FB jea . perhh . lagi laa mood menggiler xoke2 . layan cmmnt2 pon . mcm xde mood jea . sumpah xtahu kenape ? hmm . mybe sebab aku penat harinih melalui mcm2 bende yg remeh temeh dan mungkin juga aku terlalu merindui si **** , hmm . try menghappykan diri mendengar lagu2 kt youtube , hmm xberhasil jugak , entah , entah dan entah , untung ade my adek cik NUR SYAFIQAH yg byk support i dan beri kekuatan pada i . mungkin tanpe dia , i da xkuat kot nk lalui semua nih . hmm  . cmmnt punye cmmnt dgn my adek nih dekat FB , hmm mood da stabil balek . a few min kemudian . arhhhh . mood teros menggiler xoke . nk tahu sebab ape . ?? bialaah rahsia . n xsilap i , i ade tercmmnt dkt my adek mcm nih " adek , maybe ann kalau abg MATI baru dia hargai abg  kan kan " , kenapa tetibe tercakap pasal MATI??? grr . mungkin otak i da xstabil n teros i offline .

12.15 am

basuh kaki , basuh muka teros msuk bilik tido , hushhh . baring jap . dnga lagu2 yg agk melelehkan air mate nih , malas nk pikir semua masalah hari nih . amek bantal tekap kt muka n tidoo . zzzzz . 

2,45 am

nk djadikan cte . i dapat mimpi yg agak menakutkan , " i naik lif bersama seorang mbe , i dnt know sape mahkluk tuhan tuu . biasa laa mimpi kan , kabur2 jea muka . uhmmm kitaorg naik lif xsilap i nk hantar barang mcm document ape entah , then smpai jea kat 8 floor . , lif tertibe terhempas terjunam jatoh kebawah , arhhh . then i pon tersedar dari tdo , mengucap panjang i , hanya tuhan jea yg tahu betapa takotnyea i mase tuu . selamat dowhh mimpi , kalau x mybe i da xade kat dunia nih , hmm . menggalir beberape titis air mate keluar dari mate nih . sambil nangis i teros amek phone n text  my adek , 2 min kemudian my adek cll n tenangkan i , suruh i  " jgn fikirkan mimpi tuu , cuma mimpi jea kan , xperlu difikirkan , n daa g tido oke " lebeh kurang mcm tuu laa adek i nih bgtahu . hmm . i xkesah laa psl mimpi tuu but i pelik adakah mimpi tu petunjuk or mimpi tuu ada kene mengena dgn ape yg i ckp kt my adek dlm FB tuu " adek , mybe ann kalau abg MATI baru dia hargai abg kan kan " mungkinkah ade kene mengenaa dgn perkataan MATI tuu ? hmm bingung di fikirkan , hanya tuhan jea yg tahu . -,-""

No comments:

Post a Comment