haters !!


12.15 am 

hushh pagipagi bute mcm nih xtahu deyhh nk buad ape weyhh . bosan tahap gaban laa katekan , haha . pikir sejenak mahu buad ape pd pg bute nih . arhh tetibe stu idea muncul gebabommm jatoh dkt kepala i . hee .teringin nk update pasal  HATERS !! waa dengar tajuk pon da gerun kn kn . haha . tapi biasa laa kehidupan manusia tak lari daripada orang orang yang hati busuk dan sebagainyea . ecehhh . i memang benci orang yang mempunyai sikap2 yg xberape elok mcm nih . memang i nk carut direct jea dekat muke muke hangswang mcm nih . hehe .. tp i msih teringat pesan my parent " klo kaw nk buad blog , kaw buatlaa tapi jage word word yg kaw tulis tuu , jgn maen sedap mulut jea nk berkata kata . " perhh baek punye ayat dorang bagi kat i . haha . but sokayy ade betolnyea jugak kan . hee . ape aku merepek nih jendol ! huhh . kembali kepada topic mlm nih , korang pasti terfikir ape faedah i tulis sume nih kn . mcm bagos jea . hidup baru setahun jagung daa nk citer psl nih sume , mcm laa byk pengalaman sgt kn . choii mulut kaw , haha . but its true i da lalui pelbagai dugaan dalam hidup i . hmm . bukan i nk ckp i nih baek sgt sebab suke tulis psl org lain tp niat i cume nk sedarkan org2 yg berperangai buruk yg berbau sampah ini . haha , entah laa . xtahu kenape sekarang daa menjadi satu trend yg agk popular dr kalangan remaja2 sekarang yg suke menjatuhkan org lain termasoklaa mbe sendiri . perhh korang nih xde perasaan kea ? kt mne dowh perasaan hati nurani korang ? kea lahir2 jea kt dunia nih mmg da xde perasaan ? arhh ? angin pulak i tetibe . haha . tapi sudahsudah laa tuu berperangai tidak baik mcm nih . tinggalkan laa bende haram jadah mcm nih , lebeh baik kaw buad bende2 yg berfaedah sikit . hishh . n lagi stu yg i paling menyirap dgn satu penyakit nih ,. ahh da popular gitu sekarang penyakit nih . nk tahu ape ? nih aa penyakit  PHD ? ahh nih lagi stu penyakit yg paling aku xsuke . .Perasaan Hasrat Dengki !! please laa gengg . tolong buang jaohjaoh perangai mcm tuu , xkemana pon laa kalo sikap korang suke jatohkan org lain . xkemane weyhh . ke neraka jugak tempat yg sesuai bg korang2 yg ade penyakit PHD nih ! haha . so ingatongat laa ok . allah selalu melindungi orangorang yg benar , org yg salah . tuggu mse jea weyhh kaw akn terima balasan yg setimpal . for my haters2 , terima kasih atas segala perbuatan yg kaw da buat pada aku , kaw da bace blog aku nih kn ? xterase pedas kea ? memang sahh kaw nih xsedar diri lagi hina . haha . pape pon . pikir2 kan laa dan selamat beramal . waa da mcm ustaz kt tv3 . hee . byebye nite :)

No comments:

Post a Comment